Willbond 6 Veličine igle za igle velike perli za igle za vez od perlica nehrđajuće igle sa bocom od bijelog igle za izradu nakita
Newbie

Willbond 6 Veličine igle za igle velike perli za igle za vez od perlica nehrđajuće igle sa

KM 0.33

Dostupno za naručivanje

Paket uključuje : Ove igle dolaze sa jednom bistrim bočicama iglica, jednostavnim za skladištenje i korištenje, puštajući igle čiste i čuvanje Boja boce igle je nasumična. Različita veličina : Postoji 6 veličina za vaš izbor, uključujući 4,5 cm, 5,5 cm, 7,5 cm, 10 cm, 11,5 cm, 12,5 cm, pogodno za vaše različite potrebe gudačkih perlica. Izvrsni zanat : Svaka je igla pažljivo izrađena i treba više od 10 dana; Zakrivljene igle za perlizacije su vrlo tanke, tako da lako mogu proći kroz rupe u raznim perlama. Čvrsti materijal : Svaka igla za perlizaciju izrađena je od kvalitetne nehrđajuće, nije lako deformirati. Korisni alat za perli : Naše velike očni igle mogu se primijeniti za većinu stilova veličine perlice i navoja, možete odabrati najprikladniju veličinu za upotrebu za svoje perle, što će vaše kuglice učiniti lako i brzo. Paket uključuje : Ove igle dolaze sa jednom bistrim bočicama iglica, jednostavnim za skladištenje i korištenje, puštajući igle čiste i čuvanje. Boja boce igle je nasumična. Različita veličina : Postoji 6 veličina za vaš izbor, uključujući 4,5 cm, 5,5 cm, 7,5 cm, 10 cm, 11,5 cm, 12,5 cm, pogodno za vaše različite potrebe gudačkih perlica. Izvrsni zanat : Svaka je igla pažljivo izrađena i treba više od 10 dana; Zakrivljene igle za perlizacije su vrlo tanke, tako da lako mogu proći kroz rupe u raznim perlama. Čvrsti materijal : Svaka igla za perlizaciju izrađena je od kvalitetne nehrđajuće, nije lako deformirati. Korisni alat za perli : Naše velike očni igle mogu se primijeniti za većinu stilova veličine perlice i navoja, možete odabrati najprikladniju veličinu za upotrebu za svoje perle, što će vaše kuglice učiniti lako i brzo. 30 komada Veličine perli za igle za vez od perli nehrđajuće sa bocom od bijele igle za 6 veličine, 4,5 cm, 5,5 cm, 7,5 cm, 10 cm, 11,5 cm, 12,5 cm Specifikacija : 1,5 cm, 5,5 cm, 7,5 cm, 10 cm , 11,5 cm, 12,5 cm Materijal : kvalitetna karakteristika i funkcija od nehrđajućeg čelika : Izvrsna i tanka : Sve igle mogu lako proći kroz rupe u raznim perlama.

Specifikacija

Size:
4.5 cm, 5.5 cm, 7.5 cm, 10 cm, 11.5 cm, 12.5 cm
Material:
good quality stainless steel
Feature and function:
Exquisite and thin:
all the needles can easily pass through the holes in various beads.
Clear needle bottle:
the bottle can let needles clean and safekeeping.
Helpful beading tool:
Our big eye needles can be applied for most styles of beading and thread size, you can choose the most suitable size to manufacture your beads, which will make your beads work easily and quickly. :
Package includes:
30 x Big eye beading needles :
1 x White needle bottle :
Warm remind:
These sewing needles are pointy, please keep them away from little kids under 3 years old. :
Please keep it in dry environment. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine