Baoblaze Mali smeće može mini otpadne aparat za smeće može disperstrirati organizator kanta za smeće za kućnu spavaću sobu, žuti
Newbie

Baoblaze Mali smeće može mini otpadne aparat za smeće može disperstrirati organizator kanta za smeće za

KM 38.00

Dostupno za naručivanje

Napravljen od visokokvalitetnog PP materijala, izdržljivog, laganog, neklizajućeg i pada Mali i kompaktni, ne zauzima puno prostora i za skladištenje. Pritisnite dizajn da biste izolirali osebujne mirise, lagano, a zatim blizu dizajniranog za skrivanje vreće za smeće s dvoslojnim rukavima, s novim izgledom i fiksnom vrećicom za smeće. Multi-funkcionalan, pogodan za kućni uredski stol, stol, toaletni sto, noćni ormarić. Materijal : str. Opis : - izrađen od visokokvalitetnog PP materijala, izdržljivog, laganog, ne-pada. - Mali i kompaktni, ne zauzima puno prostora i za skladištenje. - Lightly Dizajn za izoliranje osebujnih mirisa, a zatim blizu dizajniranog za skrivanje vreće za smeće sa dvoslojnim rukavima, s novim izgledom i fiksnom vrećicom za smeće. - multifunkcionalni, pogodan za kućni uredski stol, stol, toaletni sto, noćni ormarić : - Materijal : PP - Veličina : cca.5x16x17cm / 6,50x6.69inpackage uključuje : 1 komadni stol za smeće Izvoda : Molimo dozvolite 1-3mm Mjerno odstupanje zbog ručnog mjerenja. Za razlikuje monitor i svjetlosni učinak, stvarna boja predmeta može biti malo drugačija od boje koja se prikazuje na slikama. Hvala vam! Imamo dugogodišnje iskustvo u prodaji robe na mreži , Fokusiramo se na pružanje najboljih proizvoda i usluge kupcima.

Specifikacija

- Material:
PP
- Size:
Approx.16.5x16x17cm/6.50x6.30x6.69in
Package Includes:
1 Piece Desk Trash Can:
Note:
Please allow 1-3mm measuring deviation due to manual measurement.:
Due to the different monitor and light effect,the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures.Thank you!:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:

Uz robu koja se daje prilikom kupovine