CAIXIN KVALITETE VELVET VANJSKI, Vješalice za sječenje, ne-klizne vješalice za otvaranje 360 ​​° okretni kukir, vješalice za uštedu prostora kremasto-bijelo 100 pakovanje
Newbie

CAIXIN KVALITETE VELVET VANJSKI, Vješalice za sječenje, ne-klizne vješalice za otvaranje 360

KM 0.33

Dostupno za naručivanje

100 atraktivnih crnih baršunaste bez klizača sa okretnim zakretanjem za 360 stupnjeva, sjajnih, hromiranih kuka i narezanih ramena koje će objesiti odjeću jednostavno zadovoljstvo! Sokak teksture vješalica za baršunastim odjećima hvata se osjetljivim predmetima kao što su kamizoli i rezervoari s lakoćom, dok je njezina čvrsta, a opet lagana konstrukcija može izdržati maksimalnu težinu od 10 kilograma idealnim za viseće teške haljine poput kaputa. Besplatno do 50 posto više prostora na odjeći za odjeću s ultra tankim profilom od ovih slatkih vješalica za štednju prostora. Dodatni bar je dizajniran za spremanje veza, šalca, šal, pojaseva i još mnogo toga. Linija ramena na crnim vešalicama za baršuna obrisana je kako bi se omogućilo očuvanje oblika odjeće i funkcija precizno rezanih ureza za održavanje kaiševa na mjestu. PANTELJNI VANDERI imaju vodoravni bar koji je prekriven luksuznim baršunama koji oba hvataju i sprečava zaplese. Zbog prve upotrebe : ispiranje vješalica pod hladnom vodom 30 sekundi da biste uklonili sve ostatke i uvikujte u zakretanje svjetlosnom silom za uključivanje okretanja. Nema klizača koji ne klizne baršunasti materijal koji drži odjeću na mjestu bez pada ili sagirajući. Konstrukcionirani ramena drže oblike odjeće, dok dodatni zarezi pomažu da pribor na mjestu. Snimljeni dizajn vješalica omogućava vam maksimiziranje prostora u vašem Ormar dok drži odjeću sigurno dok se čuva. Izdržljiv i čvrst dizajn može držati odjeću do 10 kilograma. Specifikacija : Materijal : plastika + pantalone : ​​Dužina : 45 cm, Visina : 235 cm, Debljina : 06 CMSIZIZAM HOOK : Visina : 8 cm, Širina : 54 cm Sadržaj : Vješalice su dostupne u paketima od 20, ili 100. Izvucite vješalica sa sušilom za kosu prije nego što uklonite plutajuće ploče (normalno je da se spuštate na površinu). Ne stavljajte vješalica na vruće i vlažno mjesto. Nemojte direktno objesiti mokra odjeću.

Specifikacija

Material:
Plastic + Flocking
dimensions:
Length
Size Of Hook:
Height
Package Contents:
Hangers Are Available In Packs Of 20,,Or 100.:
notes.:
please Blow The Hanger With A Hair Dryer Before Use To Remove The Floating Flocking (It Is Normal Of Having Flocking On The Surface).:
Please Do Not Put The Hanger In A Hot And Humid Place.:
please Do Not Hang Wet Clothes directly.:

Uz robu koja se daje prilikom kupovine