Salutuy bez klizanja vješalica odijela, plastični nosač pantalone visi više hlača 17.1x4,5IN multifunkcionalni prenosivi kaput, za kamionicu, jaknu, pant
Newbie

Salutuy bez klizanja vješalica odijela, plastični nosač pantalone visi više hlača 17.1x4,5IN multifunkcionalni

KM 1.33

Dostupno za naručivanje

【Strudy Construction】 Jedinstveni dizajn izgleda, rub vješalica je okrugla i glatka, što može zaštititi vašu odjeću od ogrebotina i nabora Viseća za kvalitet, vješalica za odjeću izrađena je od izdržljive plastike, jake i svjetlosti, nije lako biti oštećen, i može se koristiti duže vrijeme. 【Vješalice za uštedu prostora】 Uštedite prostor, svaki stalak za pantalone može istovremeno držati do 5 parova slaba. Uštedite najmanje 80% prostora i držite garderobu urednu. Funkcionalni vješalica održava pantalone u svom prirodnom obliku bez ikakvih bora, čineći pantalone kompaktni i organizirani. Nema potrebe za grizanom odjećom. Jednostavno korištenje】 nema potrebe za instalacijom. Sa našim hlačateljem možete započeti više organizirani život. želite brzo i lako. 【Organiser odjeće】 s dimenzijama nadogradnje (17,1x4,5 IN), odijelo za većinu ormara.Aec Slacks Hanger može najmanje zadržati 5 Jean, šal, hlače, veze ili čak teške traperice. Dajte više prostora u svom ormaru. Čuvajte ga čisto i uredno. 【Neklizajući】 Jednostavno za upotrebu, ne kliznite vješalice za uštedu prostora pravilno se sastave i pakiraju. Da biste izbjegli da se odjeća padne i štiti od grebanja i nabora. Jedinstveni izgled dizajn, ivica vješalica je okrugla i glatka, što može zaštititi vašu odjeću od ogrebotina i nabora. Uštedite prostor, svaki stalak za pantalone može istovremeno držati do 5 parova slaba. Uštedite najmanje 80% prostora i držite garderobu urednu. Funkcionalni vješalica održava pantalone u svom prirodnom obliku bez bora, čineći pantalone kompaktni i organizirani. Nema potrebe za grizanom odjećom. Jednostavna za upotrebu, ne kliznute vješalice za uštedu prostora pravilno su sastavljeni i pakirani. Nema potrebe za instalacijom. Sa našim pantalonskim vješalicama možete započeti više organizovaniji životni stil. Visokokvalitetni materijali, izrađeni od izdržljive plastike, jakih i laganih, nije lako oštetiti, a može se koristiti duže vrijeme.

Specifikacija

Item Type:
Clothes Hanger
Material:
Plastic
Weight:
Approx. 396g / 14oz
Product Size:
Approx. 43.5x11.5cm / 17.1x4.5in
Colour:
Black
Package List:
5 x Clothes Hanger:
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Uz robu koja se daje prilikom kupovine