WYFDC akrilni kutija za skladištenje kozmetičkih četkica Kozmetički prostor za odlaganje Kupatilo Organizator Eyeliner Clear Plastic Box Diamond uzorak
Newbie

WYFDC akrilni kutija za skladištenje kozmetičkih četkica Kozmetički prostor za odlaganje Kupatilo Organizator

KM 3.33

Dostupno za naručivanje

Materijal : akril Materijal : Izgleda kao kristalna površina koja svjetluca svjetluca, ali izrađena je od akrilne plastike. Nije lako razbiti, sigurno za djecu. Postoje 3 slota koji će vam pomoći da sortirate četke za šminku. 60 četkica za sjenilo su savršeno u redu. Stavite ga iza sudopera, toaletni stol, kontratop. Neće zauzeti mnogo prostora, ali učinit će vašu kupaonicu i spavaću sobu urednu. Također pohranjuje druge predmete, pastu za zube, sapun za lica i olovke. Materijal : Izgleda kao kristalna površina koja svjetluca svjetluca, ali izrađena je od akrilne plastike. Nije lako razbiti, sigurno za djecu. Postoje 3 slota koji će vam pomoći da sortirate četke šminke. 60 četkica za sjenilo savršeno su u redu. Iza ga iza sudopera, toaletni stol, kontratop. Neće zauzeti mnogo prostora, ali učinit će vašu kupaonicu i spavaću sobu sired. Također pohranjuje ostale predmete, pasta za zube, sapun za oči i olovke. Materijal : akrilik : 18.1cmpacking lista : 1x šminka Držite držač gornjeg sadržaja paketa, drugi proizvodi nisu uključeni. Napomena : Snimanje svjetlosti i različiti prikazi mogu uzrokovati boju stavke na slici malo drugačije od stvarne stvari. Pogreška mjerenja je +/- 1-3cm.

Specifikacija

Material:
Acrylic
Color:
transparent
Size:
18.8x6.4x8.1cm
Packing list:
1x makeup brush holder:
Only the above package content, other products are not included.:
Note:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing.
The measurement allowed error is +/- 1-3cm. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine