WXXGY Skladitna kolica tanka klizač Kuhinjska kolica kuhinja pukovnik za skladištenje za dnevni boravak balkon / plava
Newbie

WXXGY Skladitna kolica tanka klizač Kuhinjska kolica kuhinja pukovnik za skladištenje za dnevni

KM 37.60

Dostupno za naručivanje

Ultra tanki dizajn : 4 sloja za pohranu dizajnirana je za upotrebu malog prostora u porodici Ova kotrljača za skladištenje idealna je za ormare, kuhinje, kupaonice, garaže, pranje kancelarije, spavaonice, biblioteke ili sušilice između rublja i za napajanje na rublja. Sadržaj i transport. Pokretna kolica : Kolica se može slobodno rotirati 360 stepeni, a na dnu mogu se na dnu.Easy to kliznuti, izdržljivi točkovi mogu lako i povoljno kliznuti iz uskih prostora. Čvrsta i izdržljiva : Organizator pokretne polica izrađen je od visokokvalitetne plastike. Okvir za košaru prihvaća šuplje dizajn, što je lakše čišćenje i čišćenje. Dubina košara dizajnirana je za sprečavanje padajućih predmeta I jednostavno bez alata. Samo nekoliko minuta, sami ga sastavljate. Višenamjenski : kolica za valjanje i praktična pohrana mogu udovoljiti različitim potrebama kuće. Kana se koristi kao komunalna kolica, kolica za kupatila, kolica za kuhinju, kolica, kolica, kolica, kolica, kolica za spremanje, kolica za skladištenje, kolica za spremanje, kolica za spremanje, kolica za spremanje itd. Služba nakon prodaje : Ako imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima, kontaktirajte nas na vrijeme, odgovorit ćemo u roku od 24 sata, vaše zadovoljstvo je naša najveća motivacija. Ultra tanki dizajn : 4 sloja za pohranu dizajnirana je za upotrebu malog prostora u porodici. Ova kotrljača za skladištenje idealna je za ormare, kuhinje, kupaonice, garaže, pranje kancelarije, spavaonice, biblioteke ili sušilice između rublja i za napajanje na rublja. Sadržaj i transport. Pokretna kolica : Kolica se može slobodno rotirati 360 stepeni, a na dnu mogu se na dnu.Easy to kliznuti, izdržljivi točkovi mogu lako i povoljno kliznuti iz uskih prostora. Čvrsta i izdržljiva : Organizator pokretne polica izrađen je od visokokvalitetne plastike. Okvir za košaru prihvaća šuplje dizajn, što je lakše čišćenje i čišćenje. Dubina košara dizajnirana je za sprečavanje padajućih predmeta I jednostavno bez alata.

Specifikacija

4 Layers:
Application:
Bathroom/Kitchen/Living Room
Material:
Pp
Color:
White/Grey/Blue
Features:
Space Saving between Gaps,Layered Storage
Size:
52.5X18X100Cm/20.7X7.1X39.4 Inches
Multifunctional:
Rolling and Practical Storage Carts Can Meet Various Needs of the Home.Can Be Used As Utility Carts,Bathroom Carts,Kitchen Storage Carts,Dining Carts,Service Carts,Storage Racks,Tool Carts,Etc.
After-Sales Service:
If You Have Any Questions About Our Products,Please Contact Us in Time,We Will Reply Within 24 Hours,Your Satisfaction is Our Greatest Motivation

Uz robu koja se daje prilikom kupovine