Zidni nosač u obliku kaputa u obliku kaputa sa 4 kuka Moderni ukrasni kaputinski zidni vješalica za kapute za kapute jakne šešire torbe kišobran šal pribor za sezonski dekor blatovnica kupaonica ulaz
Newbie

Zidni nosač u obliku kaputa u obliku kaputa sa 4 kuka Moderni ukrasni kaputinski zidni vješalica za kapute

KM 58.67

Dostupno za naručivanje

【Multifunkcionalni nosač kaputa】 Organizirajte se u stilu kod kuće ili u kancelariji sa ovom teškim zidnim ukrasnim vješalicama za kapute, jakne, vrećicu / torbicu, šešire, kišobran, šalove, vaš drugi omiljeni dodaci ili čak i vaš sezonski Decor! 【Teška metalni materijal】 Kuke su izrađene od metala, a porijeklo se izrađuju od premium željeza, teške dužnosti, vrlo čvrste i dobro izgrađene za duže dnevne upotrebe 【Jednostavna instalacija】 Ovaj ukrasni vješalica izrađen je od jake metal bojene boje. Vrlo je jednostavno instalirati zahtijevajući samo dva vijka (uključena u paket) kako bi se pružio tako snažno, čvrst, čvrst. Dolazi sa 5 okruglica. 【Moderan dizajn】 Uključio je 5 kuka i možete doći do igarnog predmeta lako bez ometanja ostalih predmeta. Pored toga, glatke ivice mogu spriječiti slučajno ogrebotinu. 【100% zadovoljstvo zagarantovano】 Preuzimamo potpunu odgovornost za naš proizvod i nezadovoljstvo kupaca. Ako proizvod koji ste kupili ne radi ili imate druga pitanja o proizvodu, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim za korisnike bio bi više nego sretan što vam pomaže da riješite problem u roku od 24 sata. ★ AKTRIČNE INGE na kukama za sprečavanje ogrebotine, a stavka neće kliznuti sa kuka - Spratsko spajanje, hrđe ★ višenamjenski puštanje na skladištenje - Koristite nosač kuka za kaput na ulazu, foaju ili Prednji hodnik za održavanje jakna, torbi i ruksaka sa poda. - Moderan zidni viseč za oblaganje dobro radi u kupatilu, nudeći dodatni viseći prostor za ogrtač ili u spavaću sobu kako bi se održalo uredni izgled i sprečavanje gomilanje odjeće Od akumulacije. - Zidni kaput nosač nosača je tu da vam pomogne da se organizujete i stavite svoje predmete tamo gde vam trebaju. ★ Specifikacija : - Materijal : Teška željezo - težina : 1,1kg- dimenzija : 75 x 30cm / 29.81 inčni paket uključuje : 1 x kuka za kaput, vijci ★ Odlična usluga : - Nudimo 100% povrat novca ili razmjenu ako proizvod ima problema sa kvalitetom, možete kupiti s povjerenjem.

Specifikacija

- Material:
Heavy Duty Iron
- Weight:
1.1kg
- Dimension:
75 x 30cm/ 29.53 x 11.81inch
- Package Include:
1 x Coat Hook, Screws
★ Excellent Service:
- We offer 100% Money Back or Exchange if the product has any quality issues, you can buy with confidence.:
- We offer 24 hours online customer service, please feel free to message us if you have any questions. Thanks for good communication!:
- We promises to ship within 24 hours, and the delivery time is 7-15 working days. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine