Rereu kaput 5pc Kristalni ukrasni zidni kuke za ručnik kuka mesingani kaput HOUNG HOUNDER WALL montirani ogrtač Kuka za kupaonicu
Newbie

Rereu kaput 5pc Kristalni ukrasni zidni kuke za ručnik kuka mesingani kaput HOUNG HOUNDER WALL montirani ogrtač

KM 1.33

Dostupno za naručivanje

Izdržljiv pribor za kupatilo sa čvrstim materijalom Moderna hromirana kupaonska oprema Krpočke kuke. Ugradnja na zid je vrlo jednostavan pribor za kupaonicu. Može se koristiti za ukrašavanje kuća poput spavaćih soba, kuhinje itd., Kao i trgovine. To je i kuka i ukras, dodajući zabavu na zid i stvara ukus. Izdržljiv pribor za kupatilo sa čvrstim materijalom. Moderna hromirana kupaonska oprema Krpočke kuke. Ugradnja na zid je vrlo jednostavan pribor za kupaonicu. Može se koristiti za ukrašavanje kuća poput spavaćih soba, kuhinje itd., Kao i trgovine. To je i kuka i ukras, dodajući zabavu na zid i stvara ukus. Vaše zadovoljstvo je naša najveća potraga. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte, odgovorit ćemo vam u roku od 24 sata. Tip : Robe Hooking Scolour : hromematerijal : bakar + cink Leguri : 50 x 21m MPackage Sadržaj : 5 x zid u kockicama gornji sadržaj paketa, drugi Proizvodi nisu uključeni. Napomena : Snimanje svjetlosti i različiti prikazi mogu uzrokovati boju predmeta na slici malo drugačije od stvarne stvari. Greška dozvoljene mjere je +/- 1-3cm.ideal za ulaz, blatobranu, spavaću sobu, ormar, kuhinju, kupatilo.

Specifikacija

Type:
Robe Hooks
Colour:
Chrome
Material:
Copper + Zinc Alloy
Size:
50 X 21Mm
Package Contents:
5 X Wall Hook:
Only the above Package Content, Other Products Are Not Included.:
Note:
Light Shooting and Different Displays May Cause the Color of the Item in the Picture a Little Different from the Real Thing. the Measurement Allowed Error is +/- 1-3Cm.
Ideal for Entryway, Mudroom, Bedroom, Closet, Kitchen, Bathroom. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine