ViaGasaFamido 16 inča dugačka igla kliješta za nos 90 stepeni savijena kliješta za nos ravna kliješta za nos zakrivljena kliješta za nos Extra Long Handle klešta za nos za teško dostupne uske prostore
Newbie

ViaGasaFamido 16 inča dugačka igla kliješta za nos 90 stepeni savijena kliješta za nos ravna kliješta

KM 10.71

Dostupno za naručivanje

Čvrsta i izdržljiva : klešta za savijanje su napravljena od alatnog čelika, a ukupna kaljenje na visokim temperaturama, stezna glava je kaljena i čvrsta je i izdržljiva Protuklizna ručka za kalupljenje ljudskog inženjeringa poboljšava udobnost i kontrolu, proizvodnja čelika za alat je robusnija. Humanizacija : pokazivač može lako zaobići prepreke, uhvatiti male dijelove, a duge ručke sa savijanjem žice mogu biti duboko dubinski prostor. Može bolje raditi, što se može koristiti za objekat koji vuče, fiksira i bira uski položaj. Zaštita od kliznog ulja : ručka za savijanje tona izrađena je od plastične tehnologije, površina ima česticu, a protuklizno ulje je dobro. Najbolji alati : dobri alati za zanatske entuzijaste, praktična dodatna oprema. Pogodno za kućne garaže, profesionalne automehaničarske radionice, gradilišta ili stolarske alatke, koristi se za sve vrste projekata proizvodnje nakita ili druge male, detaljne intenzivne inteligencije. Široko dostupno : pokazivač je dizajniran za obradu žice, elektroniku, električne uređaje, održavanje nakita, široko korišten. Predivan i neophodan alat za zanatstvo i hobiste, praktični dodatak. Drška je izrađena od plastične tehnologije, površina ima čulo čestica, dobar efekat protiv proklizavanja i otporan na ulje. Izrađena od alatnog čelika, cela se gasi na visokoj temperaturi, a glava stezaljke se dva puta gasi, što je jako i izdržljivo. Može se koristiti za povlačenje, fiksiranje i podizanje objekata u uskim položajima. Dizajniran za obradu žice, elektroniku, uređaje, popravku nakita, u širokoj upotrebi. Specifikacija : Vrsta Artikla : Zakrivljena Klešta Za Nos Materijal : Alat Čelik + Plastika Veličina : Cca.400mm / 16in Primjena : kombinacija struga i alata za okretanje može stvoriti različite radove lista paketa : 1 x klešta za zakrivljeni nos napomena : 1. Molimo dozvolite grešku od 1-2 inča zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta.

Specifikacija

Item Type:
Curved Nose Pliers
Material:
Tool Steel + Plastic
Size:
Approx.400mm/16in
Application:
The combination of lathe and turning tool can create various works
Package List:
1 x Curved Nose Pliers:
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Uz robu koja se daje prilikom kupovine