Zamjena karbonskih četkica, jednostavna instalacija bakra 6 x 13 x 17 mm električna motorna četkica za motorni ugljen 20pcs za sušilo za kosu
Newbie

Zamjena karbonskih četkica, jednostavna instalacija bakra 6 x 13 x 17 mm električna motorna četkica za motorni

KM 27.45

Dostupno za naručivanje

Bakreni materijal : izrađen od bakrenog materijala, ova četka je snažna i čvrsta, otporna na hrđu i habanje, dolazi s dugom životnom rasponom Za popravak motora : ugljični četkica često se troši zbog lošeg rada motora, možete popraviti i četke i motor nadgledanjem četke. Široka primjena : Ova ugljična četkica se široko koristi u električnom ručnoj buši, kutnom brusilicu, sušilicu za kosu, mikser, mašinu za obrezivanje itd. 20kom : u paketu se nalazi 20 komada u paketu koji ih možete koristiti za duže vrijeme, a oni Idealni su za pravljenje zamjena. Jednostavan za instalaciju : Dolazi sa kompaktne veličine i laganom težinom, jednostavna instalacija se može brzo završiti. Bakreni materijal : izrađen od bakrenog materijala, ova četka je snažna i čvrsta, otporna na hrđu i habanje, dolazi s dugom životnom rasponom. Za popravak motora : ugljični četkica često se troši zbog lošeg rada motora, možete popraviti i četke i motor nadgledanjem četke. Široka primjena : Ova ugljična četkica se široko koristi u električnom ručnoj buši, kutnom brusilicu, sušilicu za kosu, mikser, mašinu za obrezivanje itd. 20kom : u paketu se nalazi 20 komada u paketu koji ih možete koristiti za duže vrijeme, a oni Idealni su za pravljenje zamjena. Jednostavan za instalaciju : Dolazi sa kompaktne veličine i laganom težinom, jednostavna instalacija se može brzo završiti. Bakreni materijal : izrađen od bakrenog materijala, ova četka je snažna i čvrsta, otporna na hrđu i habanje, dolazi s dugim životnim vijekom. Za popravak motora : ugljični četkica često dobija nošenje zbog lošeg rada motora, možete popraviti četke i motor nadziranjem četkice. Široka primjena : Ova ugljična četkica se široko koristi u električnom ručnoj bušilici, kutnom brusilicu, sušilo za kosu, mikseru, mašinu za obrezivanje itd. 20pcs : Postoji 20 komada ugljičnih četkica u paketu koji ih možete koristiti duže vrijeme, a idealni su za izradu zamjena. Jednostavan za instalaciju : Dolazi i sa kompaktne veličinom i laganom težinom, jednostavna instalacija može se brzo završiti.

Specifikacija

Item Type:
Carbon Brush
Material:
Copper
Size:
Approx. 6 x 13 x 17mm / 0.24 x 0.51 x 0.67in
Applicable to:
Electric hand drill, angle grinder, blower, mixer, trimming machine.
Package List:
20 xCarbon Brush:
Note:
1. If sparks appear after the installation of a new carbon brush, please continue to run for 1 to 2 minutes, and the sparks will disappear naturally after the carbon brush is fully ground.:
2. The new carbon brush is worn out quickly after use, which is mostly caused by the unevenness of the commutator. Check whether the rotor is concave or convex.:
3. After the new carbon brush is installed on the machine, the wire is burnt out. Please stop using it immediately and check the equipment to avoid other injuries. This situation is caused by excessive current caused by desoldering, short circuit, dust and other undesirable links. Please deal with it in a timely manner.:

Uz robu koja se daje prilikom kupovine