Sigurnosni Prekidač Mašine Za Trčanje, 2 Pakovanja Traka Za Trčanje Magnetni Ključ Zamena Za Traku Za Trčanje Univerzalni Pribor Pravougaona Sigurnosna Kopča
Newbie

Sigurnosni Prekidač Mašine Za Trčanje, 2 Pakovanja Traka Za Trčanje Magnetni Ključ Zamena Za Traku

KM 1.67

Dostupno za naručivanje

Sigurnosni prekidač na traci za trčanje je automatski zaštitni uređaj za trčanje mchine Kada je sigurnosni prekidač izvan indukcionog područja trake za trčanje, traka za trčanje odmah prestaje da radi i emituje zvuk upozorenja kako bi se izbeglo da korisnik padne i povredi se. Magnetni ključ za zaključavanje mašine za trčanje, automatska zaštita, magnetna privlačnost, siguran, kompaktan, jednostavan za upotrebu, jednostavan za instaliranje, jednostavan za rukovanje, sportska oprema. Kada se koristi, sigurnosna brava se postavlja u flautu ploče, a sigurnosna brava mašine za trčanje može se lako stegnuti na bilo koji deo odeće jakom kopčom, laka za rukovanje i izdržljiva. Kružni magnetni sigurnosni prekidač za usisavanje električne trake za trčanje i sigurnosni ključ za traku za trčanje izuzetno su važni za održavanje efikasnog rada bilo koje vježbe na traci za trčanje. Dužina žice je 93cm/36.6 u veličini pravougaonika 46x28mm / 1.1in, zamena sigurnosnog ključa na traci za trčanje sastoji se od magneta i ABS plastike. Specifikacija : vrsta artikla : sigurnosni prekidač mašine za trčanje Materijal : ABS+magnet boja : crveno uže dužina : cca.6 u veličini pravougaonika : cca. 46x28mm / 1, 8x1, 1in težina : cca. 48g karakteristike : sigurnosna brava mašine za trčanje, automatska zaštita, magnetna privlačnost, siguran, kompaktan, jednostavan za upotrebu, jednostavan za instalaciju, jednostavan za rukovanje, sportska oprema. Lista paketa : 2 x sigurnosni prekidač mašine za trčanje.

Specifikacija

Item type:
 Running Machine Safety Switch
Material:
 ABS+magnet
Color:
Red 
Rope length:
Approx. 93cm/36.6in
Rectangle size:
Approx. 46x28mm/1.8x1.1in
Weight:
Approx. 48g 
Features:
Running machine safety lock, automatic protection, magnetic attraction, safe, compact, easy to use, easy to install, easy to operate, sports equipment.
Package List:
2 x Running Machine Safety Switch :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine