Plplaaoo Back Brace, leđa za muškarce, prozračni zagrijavajući pojas, mekani podesivi trbušni omotač struk potporni pojas, zdravstvena zaštitna pojas, resek za reljefne struine
Newbie

Plplaaoo Back Brace, leđa za muškarce, prozračni zagrijavajući pojas, mekani podesivi trbušni omotač

KM 7.34

Dostupno za naručivanje

【Pogodno za upotrebu】 Podesivi obruč i petlja, slobodna za papu, oba praktična i lijepa, struk se može prilagoditi ličnim preferencijama prilikom nošenja Prikladnije je za vas da koristite u svakodnevnom životu. Perforirana prozračna tkanina promoviše znojenje. Reljef o boli】 Snažna traka za podršku stabilizira lumbalnu kralježnicu, snažno podržava struk i štiti zdravlje struka sportaša. Pogodan je za ublažavanje bolova od vrata, leđa, bolnih mišića itd. Čvrsto zaštite, popraviti i zaštititi, nije lako uzrokovati deformaciju. 【Visoka kvaliteta】 izrađena od visokokvalitetne tkanine za ronjenje, nije lako piliti, a osjeća se osjetljivo, meko i elastično. Koristeći tehnologiju vruće prešanje, više se ne brine o labavoj niti i ne može se koristiti. Može se operiti više puta, zadržavajući ga čistom i higijenskim u bilo kojem trenutku, pogodno za skladištenje. 【Zaštita od leđa】 Izvrsna za mršavljenje, težinu ili podizanje snage, trbušni sojevi, kontrola trbuha. Elastična potporna ploča koncentrirana na struku može snažno podržati svoj struk, moćan dizajn križnog remena, omotajte oko struka. Priključite i podržavajte struk, ravnomjerno rasporedite na dvije glavne potporne točke diska i kralježnice, štitite struk. 【Široka aplikacija】 može se koristiti tokom rada, dnevne odjeće, planinarenje, treninga, trčanja i drugih sportova. Idealno za fudbal, košarku, trčanje i bilo koju drugu aktivnost koja zahtijeva pokret gležnja. Lako ga možete nositi da biste zaštitili leđa dok radite aktivnosti na otvorenom i vježbe. 【Pogodno za upotrebu】 Podesivi obruč i petlja, slobodna za papu, oba praktična i lijepa, struk se može prilagoditi ličnim preferencijama prilikom nošenja. Prikladnije je za vas da koristite u svakodnevnom životu. Perforirana prozračna tkanina promoviše znojenje. Reljef o boli】 Snažna traka za podršku stabilizira lumbalnu kralježnicu, snažno podržava struk i štiti zdravlje struka sportaša. Pogodan je za ublažavanje bolova od vrata, leđa, bolnih mišića itd.

Specifikacija

Item Type:
Back Support Belt
Material:
Rubber
Package List:
1 x Abdomen Belt
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.

Uz robu koja se daje prilikom kupovine