Zipelo 2 kom.
Newbie

Zipelo 2 kom.

KM 2.67

Dostupno za naručivanje

Izabrani materijali】 : jastučić sigurnosnog pojasa izrađen je od poliestera koji neće izblijediti i ima ugrađenu pjenu od 0,35 inča, što će zaštititi vaša ramena i odjeću iz trenja i iritacije sigurnosnog pojasa, zadržavajući vam se sigurnosni pojas, držeći se sigurnosni remen Pružanje sigurnijeg vozačkog iskustva za vlasnike automobila 【Pruža zaštitu】 : obloge sigurnosnog pojasa za ramena je meka i ugodno za odrasle i djecu; Ugrađena spužva je dovoljno gusta da pruži bolji jastuk i zaštitu ramena putnika od povrede kada se pojave hitno kočenje ili nesreće. Jednostavno korištenje raznih boja dostupne su za dodavanje mode u unutrašnjost automobila, bilo da kupujete za svoju upotrebu ili kao poklon za odmor za obitelj i prijatelje, dobar je izbor. Izabrani materijali】 : jastučić sigurnosnog pojasa izrađen je od poliestera koji neće izblijediti i ima ugrađenu pjenu od 0,35 inča, što će zaštititi vaša ramena i odjeću iz trenja i iritacije sigurnosnog pojasa, zadržavajući vam se sigurnosni pojas, držeći se sigurnosni remen Pružanje sigurnijeg vozačkog iskustva za vlasnike automobila. 【Pruža zaštitu】 : obloge sigurnosnog pojasa za ramena je meka i ugodno za odrasle i djecu; Ugrađena spužva je dovoljno gusta da pruži bolji jastuk i zaštitu ramena putnika od povrede kada se pojave hitno kočenje ili nesreće. Jednostavno korištenje raznih boja dostupne su za dodavanje mode u unutrašnjost automobila, bilo da kupujete za svoju upotrebu ili kao poklon za odmor za obitelj i prijatelje, dobar je izbor. Specifikacija : Materijal težina proizvoda : jednokrevetna paket uključuje : 2 * sigurnosni pojas Veličina : 2,56 * 9 * 0,79 inča Boja : crna, bijela, ružičasta, crvena, zelena, plavih jastučića za sjedala dolaze u mnogim bojama i vi može odabrati onu koja vam se najviše sviđa. Ne samo da su jednostavni i trendi, već su u potpunosti funkcionalni i praktični na više načina. - To nije samo za vaš sigurnosni pojas, već i za vašu kosiju, ruksak, remen za gitaru, remen za golf, fotelja itd.

Specifikacija

Material:
Polyester
Product weight:
Single 50g
Package Include:
2 * Seat belt pad
Size:
2.56*9*0.79 inches
Color:
Black, white, pink, red, green, blue
Soft seat belt shoulder pads come in many colors and you can choose the one you like best. Not only are they simple and trendy, but they are fully functional and practical in many ways. :
--This is not only for your car seat belt, but also for your sling bag, backpack, guitar bag sling, golf bag sling, armchair, etc. :
--This soft seat belt shoulder pad will provide you with the most comfortable driving experience. This product is made of high quality material, soft and smooth, comfortable to the touch, not easy to fade, and healthy and environmentally friendly. :
--Package includes. 3 car seat belt shoulder pads :
--The interior has the right amount of padding without being too bulky. This adds to the comfort and makes your driving easier. :
--This is the best gift for your relatives and friends. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine