Izzya šorc za njegu pacijenata za aldult post hirurgiju Teretne hlače sa bočnim patentnim zatvaračem za invalidnost, posteljinu
Newbie

Izzya šorc za njegu pacijenata za aldult post hirurgiju Teretne hlače sa bočnim patentnim zatvaračem za invalidnost,

KM 48.80

Dostupno za naručivanje

▶ Dvosmjerni patentni zatvarač : Dizajn patentnih zatvarača s obje strane olakšava stavljanje i skidanje ove pantalone, a mogu se djelomično otvoriti kako bi se izbjeglo sramota ▶ Intiman dizajn : Dno patentnog zatvarača na obje strane pacijentske odjeće za invalidnost postrojeno je kako ne bi umetnulo pacijentovu kožu i da pacijentu daju ugodno iskustvo. ▶ Njistarske gaćice : Izvana izgleda kao običan par pantalona, ​​ili čak i dizajn pletenika za pljesak da vam pruži povjerenje u svaki aspekt vašeg svakodnevnog života. ▶ Provjerite pamuk : suzave hlače izrađene su od tkanine pamučne mjehuriće, što je vrlo meko i ugodno za nošenje, a moderniji je i osjetljiv. ▶ Napomena : Molimo vas da preuzmete mjerenje i obratite se našoj grafikonu veličine da biste odabrali veličinu koja vam najviše odgovara. Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas. ▶ Dvosmjerni patentni zatvarač : Dizajn patentnih zatvarača s obje strane olakšava stavljanje i skidanje ove pantalone, a mogu se djelomično otvoriti kako bi se izbjeglo sramota. ▶ Intiman dizajn : Dno patentnog zatvarača na obje strane pacijentske odjeće za invalidnost postrojeno je kako ne bi umetnulo pacijentovu kožu i da pacijentu daju ugodno iskustvo. ▶ Njistarske gaćice : Izvana izgleda kao običan par pantalona, ​​ili čak i dizajn pletenika za pljesak da vam pruži povjerenje u svaki aspekt vašeg svakodnevnog života. ▶ Provjerite pamuk : suzave hlače izrađene su od tkanine pamučne mjehuriće, što je vrlo meko i ugodno za nošenje, a moderniji je i osjetljiv. ▶ Napomena : Molimo vas da preuzmete mjerenje i obratite se našoj grafikonu veličine da biste odabrali veličinu koja vam najviše odgovara. Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas. Značajke : Post hirurgija Šteta s lijevom i desnoj strani Zipperspecijalno dizajnirane kratke hlače za povećanu udobnost i lakoću za oporavak nakon operacije i rehabilitacije mogu se nositi kod kuće, bolnicama, bolnicama i drugim mjestima za pružanje privatnosti i udobnosti za pojednostavljenje post-operativnog oporavka.

Specifikacija

Name:
post surgery pants
Material:
cotton
Color:
Men's blue, women's pink
Applicable gender:
aldult
Size:
M,L,XL,XXL
Suitable season:
summer, spring, autumn
Applicable to the crowd:
long-term bedridden patients, patients who need surgery and bed rest, fracture patients, postoperative care and rehabilitation, wound care, people who are inconvenient to put on and take off clothes, and patients with urinary incontinence.
Package List:
1 * Clothing for fracture patient:
Warm tips:
Please read the product size information carefully before purchasing and choose the appropriate size.:
There may be slight errors due to the display.:
Please feel free to contact if you have any questions.:

Uz robu koja se daje prilikom kupovine