Nina Nugroho Nove energetske generatore Orgone piramide Amethyst Peridot Izlečivanje prirodnog kristala Reiki Chakra Generator Orgonite Piramid Meditacijski ukras Sretno Dobri snovi
Newbie

Nina Nugroho Nove energetske generatore Orgone piramide Amethyst Peridot Izlečivanje prirodnog kristala Reiki

KM 6.31

Dostupno za naručivanje

1 Ručno rađena orgona piramida : izrađena od smole i bakrenog praha, vanjština ove ručno rađene piramide je model smole. To je vrlo dobar egetski generator energije. Budući da su i kamen i smola prirodna, svaka ručno izrađena umjetnička djela imat će suptilne razlike. Crystal piramida energetski generator : Piramid može prikupiti i pročistiti energiju u svemiru, a zatim ga poslati. Olivine je kamen bogatstva i omotavanje Olivine Novac u piramidi pomoći će vam da privučete pozitivniju energiju i bogatstvo. Kristal čipa na dnu piramide pretvara negativnu energiju u pozitivnu energiju i oslobađa je kroz točke na vrhu. To ima značajan učinak na uravnoteženje čakri, izlječenja aure, čišćenja i poboljšanja lične energetske aure!. Dom i uređenje ureda GEM Pyramid je odličan izbor ukrasa za vaš uredski stol za trpezarijom itd. Može umanjiti negativnu energiju koju generira računare, televizori, televizori i ostali kućanski aparati za vas. Kada se koristi kao ukras, može donijeti pozitivnu atmosferu porodici, a može donijeti i slatke snove kada se postavi na krevet. Ručno rađena orgona piramida : izrađena od smole i bakrenog praha, vanjština ove ručno rađene piramide je model smole. To je vrlo dobar egetski generator energije. Budući da su i kamen i smola prirodna, svaka ručno izrađena umjetnička djela imat će suptilne razlike. Crystal piramida energetski generator : Piramid može prikupiti i pročistiti energiju u svemiru, a zatim ga poslati. Olivine je kamen bogatstva i omotavanje Olivine Novac u piramidi pomoći će vam da privučete pozitivniju energiju i bogatstvo. Kristal čipa na dnu piramide pretvara negativnu energiju u pozitivnu energiju i oslobađa je kroz točke na vrhu. To ima značajan učinak na uravnoteženje čakri, izlječenja aure, čišćenja i poboljšanja lične energetske aure!. Dom i uređenje ureda GEM Pyramid je odličan izbor ukrasa za vaš uredski stol za trpezarijom itd. Može umanjiti negativnu energiju koju generira računare, televizori, televizori i ostali kućanski aparati za vas.

Specifikacija

Material:
Crystal Epoxy
Packing:
bubble bag
Size:
Length 50 Width 50 Height 50mm/1.9*1.9*1.9in
Model:
A-E
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement.:
1 X Orgonite Pyramid :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine