Masaža očiju vibracija Fade tamne krugove protiv starenja promoviramo kremu za oči u apsorpciji ručni masažer za oči USB punjivi crveni
Newbie

Masaža očiju vibracija Fade tamne krugove protiv starenja promoviramo kremu za oči u apsorpciji

KM 44.90

Dostupno za naručivanje

Višenamjenski : vibracijski masažer štapić može ublažiti različite probleme očiju kao što su točke očiju, tamnih krugova, sagirajući kožu za oči, tamne tačke i tako dalje T Njegova masaža za oči je pristupačna rješenja za liječenje različitih problema sa očima. Prijenosna veličina : ručni masažer za oči je mali u veličini i laganim težinama, jednostavan za nošenje u vašoj torbi za upotrebu, ergonomska ručka dizajn za ugodno za uhvaćenje. Vibracija : ručna olovka za oči olovkom usvojila je vibracijsku masažu za opuštanje očiju, aktivirati cirkulaciju kože, što može ublažiti tamne krugove i vreće ispod očiju. Može vam uštedjeti vrijeme i novac utrošen na skupim lječilištima i pomoći vam da postignete lijepe, zdrave oči. Jednostavan za upotrebu : Masager za oči oka jednostavno se koristi, jednostavno primijenite svoju omiljenu kremu za oči ili serum, uključite režim vibracije i lagano masirajte oko očiju 2-3 minute, 2-3 puta sedmično za najbolje rezultate. USB punjiva : Masager za oči izgrađen u litijumskoj bateriji 80m Ah, može se koristiti duže vrijeme, sa USB portom za punjenje, pogodan za većinu punjača ili mobilnih napajanja. Višenamjenski : vibracijski masažer štapić može ublažiti različite probleme očiju kao što su točke očiju, tamnih krugova, sagirajući kožu za oči, tamne tačke i tako dalje .T Njegova masaža za oči je pristupačna rješenja za liječenje različitih problema sa očima. Prijenosna veličina : ručni masažer za oči je mali u veličini i laganim težinama, jednostavan za nošenje u vašoj torbi za upotrebu, ergonomska ručka dizajn za ugodno za uhvaćenje. Vibracija : ručna olovka za oči olovkom usvojila je vibracijsku masažu za opuštanje očiju, aktivirati cirkulaciju kože, što može ublažiti tamne krugove i vreće ispod očiju. Može vam uštedjeti vrijeme i novac utrošen na skupim lječilištima i pomoći vam da postignete lijepe, zdrave oči. Jednostavan za upotrebu : Masager za oči oka jednostavno se koristi, jednostavno primijenite svoju omiljenu kremu za oči ili serum, uključite režim vibracije i lagano masirajte oko očiju 2-3 minute, 2-3 puta sedmično za najbolje rezultate.

Specifikacija

Item Type:
Eye Massager Wand
Material:
ABS
Battery Type:
Lithium Battery (Included)
Battery Capacity:
80mAh
Color:
Red
Size:
Approx. 130 x 25 x 19mm / 5.1 x 1 x 0.7in
Efficacy:
Fade eye circles, revitalize collagen, fade eye bags, relieve puffiness, tighten eye muscles, eliminate fat, fade fine lines, eliminate fatigue.
How to Use:
Use of eyes:
1. Apply evenly around eyes:
2. Hold the sensor switch on both sides and put the massage head on the eyes:
3. Gently pull the massage head from the eyes to the temples:
4. Gently massage to promote absorption:
Facial application steps:
Use of face:
1. Apply cream evenly to face:
2. Hold the sensor switch on both sides and put the massage head on the eyes:
3. Massage the head and gently pull the forehead skin to relieve wrinkles:
4. Pull up the skin and the corners of the mouth:
5. Remove fine lines through massage the corners of your mouth:
6. Massage the lymph glands around your cheeks to improve your circulation:
Package List:
1 x Eye Massage Wand:
1 x USB Cord:
1 x English Manual:

Uz robu koja se daje prilikom kupovine