Zaštitni pojas za peritonealnu dijalizu kateter za struk fiksni cjevovod peritonealna dijaliza zalihe za njegu posebna prozračna periva 0621
Newbie

Zaštitni pojas za peritonealnu dijalizu kateter za struk fiksni cjevovod peritonealna dijaliza

KM 3.33

Dostupno za naručivanje

Specijalni zaštitni pojas za peritonealne cijevi za dijalizu može efikasno zaštititi vaše cijevi za dijalizu Upotreba čičak dizajna čini ga praktičnijim za korištenje,. Dužina se može podesiti unutar određenog raspona kako bi se zadovoljile potrebe različitih ljudi. Dizajn je napravljen od visokokvalitetnih materijala koji čine proizvod izdržljivijim. Sa fiksnim prstenom, može igrati efikasan efekat fiksiranja i zaštite. Detalji o proizvodu : profesionalni tim za dizajn i proizvodnju donijet će vam bolje iskustvo i učiniti ga praktičnijim za korištenje. Upotreba čičak dizajna olakšava upotrebu. Potrebno je samo da popravite cevovod u fiksnom prstenu. Napravljen od visokokvalitetnih materijala, izdržljiviji je, a korisnik sa prozračnim dizajnom neće biti previše zagušljiv kada ga nosi. Perivi dizajn, može se koristiti više puta nakon pranja, ekonomičniji i praktičniji.Specifikacija : Veličina : ll dužina : 90115cm napomena : slike proizvoda mogu imati određenu razliku u boji zbog ugla snimanja, svjetla i konfiguracije ekrana, ali to neće uticati na vašu upotrebu.Ako imate bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati u bilo koje vrijeme i radujemo se što ćemo vam donijeti prijatno iskustvo kupovine.

Specifikacija

Size:
L
Length:
90--115cm
Note:
The product pictures may have some color difference due to the shooting angle, light and display configuration, but it will not affect your use.
If you have any questions, you can contact us at any time and look forward to bringing you a pleasant shopping experience. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine