Stalak za ladicu šarke šarke Šarke cipele Jednostruki sloj dijelovi Flip Frames Zamjenski metal 4 pričvršćivanja dva sloja Držač polica Hemnes (zamjenska ploča za pohranu 4pcsset 4pcsset
Newbie

Stalak za ladicu šarke šarke Šarke cipele Jednostruki sloj dijelovi Flip Frames Zamjenski metal 4 pričvršćivanja

KM 5.29

Dostupno za naručivanje

Uštedite prostor : Ovaj preopterećenje može se koristiti za pretvorbu s jednim / višeslojnim stalkom za cipele za povećanje acity organe Visoka pouzdanost, direktno zamijenite svoje istrošene ili slomljene šarke. 【Primjena】 Obuća za obuću Šarke Flip Frame Fit za stalak za obuću, policu, ormar, kućište za cipele itd. Visoka pouzdanost, direktno zamijenite svoje istrošene ili slomljene šarke. Ovaj preopterećenje može se koristiti za pretvorbu s jednim / višeslojnim stalkom za cipele za povećanje acity organe. Opremljen je instalacijskim dodacima i preciznim otvorima, može biti savršeno pogodan za vaš ormar za cipele i nosač za cipele. Ovaj preopterećenje može se koristiti za pretvorbu s jednim / višeslojnim stalkom za cipele za povećanje acity organe. Uštedite prostor : Ovaj preopterećenje može se koristiti za pretvorbu s jednim / višeslojnim stalkom za cipele za povećanje acity organe. Visoka pouzdanost, direktno zamijenite svoje istrošene ili slomljene šarke. 【Primjena】 Obuća za obuću Šarke Flip Frame Fit za stalak za obuću, policu, ormar, kućište za cipele itd. Visoka pouzdanost, direktno zamijenite svoje istrošene ili slomljene šarke. Ovaj preopterećenje može se koristiti za pretvorbu s jednim / višeslojnim stalkom za cipele za povećanje acity organe. Opremljen je instalacijskim dodacima i preciznim otvorima, može biti savršeno pogodan za vaš ormar za cipele i nosač za cipele. Ovaj preopterećenje može se koristiti za pretvorbu s jednim / višeslojnim stalkom za cipele za povećanje acity organe. Ovaj preoblikovanje može se koristiti za pretvorbu vaših jednoslojnih stalak za cipele za povećanje kapaciteta ormara. Opremljen je instalacijskim dodacima i preciznim otvorima, može biti savršeno pogodan za vaš ormar za cipele i nosač za cipele. Napravljen od odabranog debelog ABS materijala, čvrste i izdržljive, otporne na habanje i protiv rđe. Snažna nosivost, otpornost na koroziju, bez deformacije, dugi životnog vijeka.

Specifikacija

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Shoes Cabinet Hinge
Material:
ABS
Features:
Increase cabinet capacity
Weight:
Approx. 340g / 12oz
Product Size:
Approx. 26x20cm / 10.2x7.9in
Package List:
4 x Shoes Cabinet Hinge Racks:
1 x Bag of Accessories (22Pcs):
Note:
1.Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Uz robu koja se daje prilikom kupovine