FDIT ljuljačka magnetna kuka, nema bušenja 0-15kg magnetna ljuljačka kuka 180 ° za dnevni boravak za ured
Newbie

FDIT ljuljačka magnetna kuka, nema bušenja 0-15kg magnetna ljuljačka kuka 180 ° za dnevni boravak

KM 36.95

Dostupno za naručivanje

Mala veličina : magnetne kuke imaju malu veličinu i visoku usisnu snagu, koja maksimizira usisnu snagu kada se vertikalno pričvršćuje na materijalno lice Stabilan finiš : Ova kuka ima stabilnu magnetnu finišu. To je premium neodymium magnet kuka za organizaciju, ugradnju, ukras i skladištenje. Dekorativna sposobnost : Ova mala kuka ima određenu ukrasnu sposobnost, postavljena u dom može se integrirati s drugim ukrasima, vrlo lijepim. Jednostavan za uklanjanje : Magnetne kuke su jednostavne za uklanjanje i savršene za bilo koji mali prostor, pomažući skladištenju i jednostavnim pristupu, ove magnetne kuke odgovaraju bilo gdje. Nema potrebe za bušenjem : kao magnetna kuka, sigurno nema potrebe za bušenjem rupa kada ga koristite, tako da će vam biti prikladnije da radite kada ga koristite kada ga koristite više puta. Mala veličina : magnetne kuke imaju malu veličinu i visoku usisnu snagu, koja maksimizira usisnu snagu kada se vertikalno pričvršćuje na materijalno lice. Stabilan finiš : Ova kuka ima stabilnu magnetnu finišu. To je premium neodymium magnet kuka za organizaciju, ugradnju, ukras i skladištenje. Dekorativna sposobnost : Ova mala kuka ima određenu ukrasnu sposobnost, postavljena u dom može se integrirati s drugim ukrasima, vrlo lijepim. Jednostavan za uklanjanje : Magnetne kuke su jednostavne za uklanjanje i savršene za bilo koji mali prostor, pomažući skladištenju i jednostavnim pristupu, ove magnetne kuke odgovaraju bilo gdje. Nema potrebe za bušenjem : kao magnetna kuka, sigurno nema potrebe za bušenjem rupa kada ga koristite, tako da će vam biti prikladnije da radite kada ga koristite kada ga koristite više puta. Stabilna završna obrada : Ova kuka ima stabilnu magnetnu finišu. To je premium neodymium magnet kuka za organizaciju, ugradnju, ukras i skladištenje. Jednostavno uklanjanje : magnetne kuke su jednostavne za uklanjanje i savršene za bilo koji mali prostor, pomažući skladištenje i jednostavan pristup, ove magnetne kuke se uklapaju bilo gdje.

Specifikacija

Item Type:
Magnetic Swing Hook
Material Grade:
N35
Working Temperature:
80℃
Curie Temperature:
460℃
Specification:
180° G25
Pull Off Force:
0-15kg
Package List:
6 x Swing Magnetic Hook:
Note:
1. When the magnets can't be separated from each other, it is recommended to push the wrong way, do not pry hard.:
2. Strong magnets should be kept away from iron and easily magnetized objects, such as monitors, bank cards, computers, TV, phones, etc.:
3. Strong magnets should be stored in a dry, constant temperature environment, separated by plastic, wood, cardboard, foam, etc. and wrapped well.:

Uz robu koja se daje prilikom kupovine